Kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart variëren heel sterk. Deze liggen gemiddeld tussen de € 4000 en de € 8000. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen.
De kosten voor een monument op het graf of de urn zijn hier niet in meegerekend.

Wilt u een indicatie van de kosten voor een uitvaart naar uw wensen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken zodat we dit met elkaar kunnen bespreken. Ik zal dan een indicatieve kostenbegroting voor u maken.
Het maakt niet uit of u wel of niet verzekerd bent en ook niet bij welke maatschappij. Het is altijd mogelijk om een beroep op mij te doen.

U kunt de prijs van de uitvaart uiteraard wel beïnvloeden. Zo kunnen de kosten van een graf erg uiteenlopen. Dit is onder meer afhankelijk van de gemeente waar de begrafenis plaats vindt.
Het zaterdagtarief of extra tijd in een aula of koffiekamer kunnen de prijs fors hoger maken. Het wel of niet plaatsen van een advertentie – en in welke krant – speelt een belangrijke rol.

Kisten en opbaarplanken zijn er in diverse prijzen. Ook kan het zelf dragen van de kist of opbaarplank een uitvaart goedkoper maken.
De kosten voor het opbaren in een rouwcentrum en het aantal gewenste volgauto’s bepalen mede de prijs.
Besef ook dat de aankleding van de condoleance (consumpties, etc.) de prijs erg kan verhogen.