Reacties van nabestaanden

 

Schrijf een reactie

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
11 berichten.
Dankbare familie heeft geschreven op 29/01/2021 om 15:05
Afscheid nemen van je moeder en oma doet zoveel pijn en verdriet.
Hoe regel je dan de uitvaart als de pijn en het verdriet je overspoelen.
In de coronacrisis waarin we momenteel leven, is het zoeken naar een gepast afscheid. Wat zijn de mogelijkheden binnen de landelijke maatregelen.

Om ons hierin te verlichten en de organisatie rondom het afscheid van
onze moeder en oma een mooie herinnering te maken, was daar Tineke.
Zij ondersteunde ons met het goed regelen van deze uitvaart.
Wat Tineke kenmerkt is dat zij met zeer veel respect, passie en gedrevenheid de uitvaart voor je organiseert. Een integere persoonlijkheid waar je op kunt
bouwen en vertrouwen. Ze zegt wat ze voor je kan doen en ze doet wat ze zegt!
Tineke je hebt de herinnering aan het afscheid van onze moeder en oma met
een warm gevoel in onze harten doen sluiten. Dank je wel daarvoor!

Een dankbare familieโค
Deed Richert heeft geschreven op 20/01/2021 om 15:11
Lieve Tineke,

Nadat jij ons enige jaren geleden zo liefdevol begeleidde bij het afscheid van mijn schoonvader, wist ik al als het moment daar zou zijn, ik heel graag wilde dat ook mijn vaders begrafenis in jouw handen kwam.

Toen ik je belde omdat mijn hoog bejaarde vader zou gaan sterven, had je al een begrafenis te regelen. Ik schrok maar toch je deed het wรฉl.

Wat hebben we fijn gesproken, wat dacht je met ons mee.
Je denkt in mogelijkheden en hebt ons met alles zo liefdevol geholpen. Het waren dagen waarin veel geregeld werd, maar ook waar jij een luisterend oor bood. Je bent behalve doortastend en capabel vooral ook empathisch en liefdevol. Dank heel veel dank.
Lieve groet, Deed
Tineke Tiddens heeft geschreven op 15/12/2020 om 16:55
In oktober is onze man/vader/opa onverwachts overleden. Na zoโ€™n ingrijpende gebeurtenis heb je mensen nodig die je helpen en ontzorgen. Dat is wat Tineke en Inge ons gaven.
Ondanks de beperkingen van de huidige coronacrisis konden wij een uitvaart realiseren zoals wij dat in gedachten hadden. En waarbij wij, met specifieke eigen vragen en ideeรซn, kregen wat we graag wilden. Een intieme, besloten en prachtige uitvaart, vastgelegd op video en tot in de puntjes geregeld. Waarbij de dames oog voor detail hadden, meedachten in onze wensen en regelden wat geregeld moest worden.
Zeker bij dit soort gelegenheden is er slechts รฉรฉn kans om het goed te doen en dan is het fijn als je achteraf terug kan kijken op een uitvaart die ook echt goed is gegaan. Waarmee wij een dierbare herinnering hebben.
We willen jullie dan ook heel hartelijk danken voor jullie inzet, oog voor detail en alle goede zorgen. En natuurlijk de zo goed doordachte attentie achteraf. Bedankt! John.
Klazien Harting-Oortgiesen heeft geschreven op 15/07/2019 om 11:59
Dag Tineke,

De dagen dat jij mij, onze kinderen en kleinkinderen begeleid hebt naar de uitvaart toe van mijn man, vader en opa, zijn heel waardevol geweest. Waardevol in de periode van emotie's rond het afscheid, keuzes maken en beslissingen nemen. Dat jij er was maakte dat wij de uitvaart op onze eigen wijze konden vormgeven, recht vanuit ons hart. Dat de kleinkinderen een duidelijke plaats hadden in het geheel is, zeker nu, na de begrafenis heel erg helend. Met hen kunnen we ongedwongen bij het 'graf van opa ' zijn.....
Onze gasten hebben hun waardering voor jouw aanwezigheid meerdere malen uitgesproken.
Tineke , dank je wel!

Hartelijke groet namens ons allen, Klazien
Tineke Tiddens heeft geschreven op 20/04/2019 om 16:29
Hai Tineke,

De afgelopen dagen hebben we het veel over jou gehad.
Vorig jaar rond deze tijd overleed Pa en Opa van onze kinderen en waren wij โ€œdrukโ€ met alles regelen.
In deze lastige week deel je herinneringen met elkaar en vergelijk je toch ook wel beide begrafenissen en alles er omheen.
Zo anders was het in december na het overlijden van Ma en Oma van onze kinderen toen jij ons begeleidde.
Wij vinden het belangrijk om je te laten weten hoe fijn en goed dat is geweest voor ons allen. Natuurlijk blijft het gemis, verdriet is er ook nog steeds, de werkelijkheid begint een beetje te dagen, maar ook dankbaarheid.
Ook dankbaarheid richting jou dat jij ons als gezin/familie โ€œop wegโ€ hebt geholpen.
Daarnaast vonden/vinden wij het erg fijn dat jij zo een luisterend oor hebt, bijvoorbeeld: onze familie die achter ons zat bij de dienst.

Tineke, nogmaals dank, wij wensen je mooie Paasdagen toe,
hartelijke groeten, ook namens Hans, Anneke en de overige familieleden,

Dianne
Arnoud de Jong heeft geschreven op 30/07/2018 om 11:32
Op 9 juni 2018 heeft onze echtgenoot, vader en opa afscheid van ons genomen en moesten wij ons richten op het hem begeleiden tijdens het laatste stukje van zijn reis. Tineke, jij stond ons toen met raad en daad terzijde en ook al was heel veel al van te voren bedacht en besproken er bleven toch nog van die momenten waarop jij ons met daadkracht en zorgzaamheid hebt geholpen de juiste keuzes te maken. Wij hebben oprecht het gevoel dat je niet alleen vakkundig, maar ook liefdevol en betrokken bent geweest en zijn je erg dankbaar voor je vriendelijkheid, goede zorgen, eerlijkheid en je respectvolle steun. We kijken nu terug op wat voor ons werkelijk een mooie en waardevolle tijd is gebleken en een prachtig afscheid van onze dierbare echtgenoot, vader en opa.
Maria Hofs heeft geschreven op 19/10/2017 om 18:31
Op dinsdag 11 juli 2017 hebben wij afscheid moeten nemen van mijn man Willem. 71 jaar. Het was voor ons niet onverwacht maar toch als het dan zover is is het wel definitief. Ik heb Tineke eind mei al benaderd en zij vond het fijn om kennis te maken met mijn man. En zo geschiede het in het ziekenhuis.
Heel fijn en plezierig om kennis te hebben gemaakt met Tineke. De gesprekken heb ik heel bijzonder gevonden. De crematie was perfect geregeld.
Tineke nogmaals bedankt voor al je inzet en betrokkenheid.
Liefs Maria
Dionne heeft geschreven op 03/06/2017 om 11:23
Hallo Tineke,

Op 17 april 2017 moest wij heel plots afscheid nemen van onze lieve moeder, vrouw, zus en vriendin.
Die dag was voor ons als een slechte film. Rond 9 uur belde we jou, geen idee welke stappen we moesten ondernemen en wat ons nog te wachten stond. Aan de telefoon stelde je ons gerust en mocht mijn moeder naar Scherpenzeel en zou die dag erna naar Barneveld worden gebracht omdat wij het een naar idee vonden als ze in het ziekenhuis zou blijven.

Je wist die dag erna van aanpakken en ging met ons de week door. Alles werd uitgelegd en besproken. Met respect voor onze wensen en die van Mia.

Op vrijdag zou Mia jarig zijn en omdat je wist dat ze van bloemen hield kwam je die vrijdag met een bos bloemen. Wat lief en fijn!

De begrafenis lag in onze handen en waar mogelijk dacht je mee.

Ondanks de moeilijke en zware week was er ruimte om te lachen, te huilen en herinneringen met elkaar te delen maar bovenal hoefde we het niet alleen te doen.

Tineke ontzettend bedankt voor je goede zorgen, je luistert oor, je hulp, je warmte, je steun, je lieve woorden aan ons en aan Mia en je liefde voor het vak wat je doet.

Lieve groet,
Familie van de Vliert
Arnolda Meisel heeft geschreven op 19/05/2017 om 09:17
Beste Tineke,

Op 12 april 2017 stond de wereld voor mij stil en op zijn kop toen mijn man Willem plotseling overleed.

Jij loodste mij door de zware storm waar ik in terecht was gekomen.
Met respect voor Willem en zijn nabestaanden was je er voor mij/ons.

Wat kan jij mensen in een moeilijke periode fantastisch bijstaan en wat heb ik een steun aan je gehad.

Alles tot in de puntjes geregeld, verzorgd en duidelijk uitgelegd, maakten dat wij Willem een waardig en mooi afscheid hebben mogen geven.

Daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn.
Lieve groet, Arnolda
Cora, Dic, Cees en Mieke heeft geschreven op 28/01/2017 om 15:07
Hallo Tineke,

Een week voor onze moeder overleed hebben we jou benaderd. Je handelde direct enorm slagvaardig en dat sprak ons erg aan.
Je hebt nog kennisgemaakt met moeder en in de dagen die volgden had je op iedere vraag een passend antwoord en je gaf waardevolle adviezen.

Je hebt ons helder en duidelijk door de procedure heen geholpen en je hebt ons de kans gegeven alles uit te voeren wat ma wenste.
Je nam krachtig, maar heel erg menselijk en fijn, de leiding en dat gaf veel steun en vertrouwen.
We hebben een lach en een traan met je gedeeld en je hoorde er helemaal bij, die 5-6 dagen voor het overlijden van ma.

De uitvaart was precies zoals we het wilden.

Jij bent wat ons betreft echt de uitvaartverzorger die je iedereen gunt; Krachtig, menselijk, duidelijk, steunpunt en adviseur.
Zeker ook je menselijke kant maakt dat dat we nu, 1 dag na de begrafenis, een rustig en tevreden gevoel hebben.
Dank daarvoor Tineke. Heel veel dank!

Cees, Mieke, Dic & Cora
Marijke en Sjaak heeft geschreven op 20/06/2016 om 18:42
Hallo Tineke,
De uitvaart is mede dankzij jou erg mooi geweest. We kijken en voelen terug op een mooie en -mijn moeder waardige- plechtigheid. Heel fijn dat je de regie hebt genomen en dat alles goed geregeld was en mooi verliep.
Ook in de dagen voor de uitvaart heb je mij/ons reuze geholpen doordat ik je steun heb ervaren en dat gaf mij houvast.
Als ik weer terug denk aan die dag dat mijn moeder er ook nog bij was in haar bed en aan al die moeilijke momenten voordat zij het huis uit werd gedragen dan komt het verdriet van toen ook weer boven.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al je goede zorgen en betrokkenheid.
Als je een referentie nodig zou hebbenโ€ฆ dan geef ik graag een heel goede, je doet als begrafenisondernemer volgens mij iets waar je heel goed in bent.

Hartelijke groet, ook namens Sjaak, Marijke